kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Tatuaje Tattoo Adivino Gordo 1 kus

Doutníky Tatuaje byly vyrobeny ve spolupráci jejich tvůrce Pete Johnsona a předního výrobce doutníků Don Pepin Garcii. Jedná se o výrazné doutníky s komplexní chutí a vůní vhodné pro každého kdo hledá klasické doutníky Havanského stylu. Pro výrobu doutníků jsou použity ty nelepší tabákové listy vypěstované z kubánských semen na Nikaragujských tabákových plantážích v oblasti Estelí.

Relativně nová řada spadající pod značku Tatuaje představená trhu v roce 2014. Doutníky mají krycí list Ecuadorian Habano, v tmavě hnědém odstínu hořké čokolády. Tělo je krásně rovné s hladkým povrchem, který je na dotek mastný a olejnatý. Na první pohled zaujme krásný, jednoduchý design prstýnku, který je opatřen zlatým lemem a nápisem Tattoo na červeném pozadí. Pokud si přičichneme už před zapálením, zaujme nás příjemná vůně melasy, kakaa a ořechů. Při kouření se dále přidávají štiplavé tóny červeného pepře doprovázené vůní espressa a květin. Doutníky se mohou pyšnit zcela bezproblémovým hořením, které produkuje hustý, mléčný dým a pevný soudržný popel šedé barvy. Za zmínku stojí i fakt, že celé balení těchto doutníků je v 50-ti kusech, což není zcela obvyklé. Díky tomu vychází i velmi příznivá cena jednoho kusu. Tattoo určitě vyzkoušejte, jedná se o kvalitní doutník s výrazným chuťovým profilem.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 140 mm x 23 mm
Velikost prstýnku: 54

Země: Nicaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Gordo

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Tatuaje

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  126 Kč  vč.DPH

Země původu

Nikaragua

Formát doutníku

Petit Corona

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Flor de Oliva Maduro Robusto 25 kusů
Flor de Oliva Maduro Robusto 25 kusů
Cena:  2.500 Kč  vč.DPH
Oliva Serie V Maduro Double Robusto 10 kusů
Oliva Serie V Maduro Double Robusto 10 kusů
Cena:  1.900 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz