kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Kožené pouzdro Jofer Marron Petit Corona 2

Doutníková pouzdra jsou důležitým doplňkem vhodným na cesty i do společnosti. Jsou obvykle nabízena kožená či kovová. Někdy opatřena vlhkoměrem či likérkou.

Vůně pravé kůže, kvalitní řemeslné zpracování, výroba v EU, tradice a historie, tím vším se může pyšnit značka Jofer. Za 10 let prodeje doutníkového příslušenství jsme získali řadu praktických zkušeností a můžeme s jistotou tvrdit, že Jofer vyrábí kožená pouzdra s nejlepším poměrem ceny vůči kvalitě.

Toto pouzdro je vyrobeno z pravé kůže (opravdu nabízí krásnou koženou vůni), nechali jsme jej vyrobit v povrchové úpravě vaquetilla, která má praktickou vroubkovanou texturu. Je lehké, opatřené kvalitním šitím. Pouzdro je zasouvací po celé délce, je tak kompaktní a dobře chrání doutníky. Toto řešení je rovněž vyrobeno speciálně na zakázku dle našich zkušeností. Pouzdra Jofer hravě strčí do kapsy drahá pouzdra kubánských výrobců, jak co se týká kvality tak i technického řešení. Hledáte kvalitní kožené pouzdro? Nehledejte, Jofer je správná volba.

Tento model je určen pro 2 doutníky velikosti Petit Corona. Je v elegantní dárkové krabičce. Barva Marron je tmavě hnědá.

Rozměry: 148 x 51 mm

Kusů v balení: 1
Výrobce: Španělsko
Balení: dárková krabička

Kategorie: Pouzdra na doutníky

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  968 Kč  vč.DPH

Další obrázky

zvětšit
zvětšit
zvětšit
zvětšit
zvětšit

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Medalist Robusto 1 kus
Alec Bradley Medalist Robusto 1 kus
Cena:  165 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz