kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Kintsugi Robusto 24 kusů

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Doutníky Kintsugi měly být uvedeny na trh již v roce 2020, ale kvůli světové pandemii se jejich premiéra opozdila. Účelem doutníku bylo vzdát hold starodávnému japonskému umění, spojení tradiční výroby keramiky se zlatým lakem. Jak uvádí výrobce na svých stránkách doutníky by měly spojovat lidi po celém světě a jejich lásku k tradičnímu umění. Balení doutníků je nádherné, krabice napodobuje rozbitý úlomek bílé a modré keramiky se zlatou maltou mezi nimi. Asijské nápisy se objevují jak na krabici tak i na prstýnku.

Kintsugi se vyrábí v továrně Raices Cubanas v Danlí v Hondurasu. Plnivo a pojivo je tvořeno směsí honduraských a nikaragujských semen. Krycí list, který doutník obaluje, potom tvoří tabák Honduran Trojes. Po celou dobu kouření doutník perfektně hoří a tvoří pevný, šedý popel a poctivý mléčný dým. Při jeho kouření nás osloví příjemné poznámky citrusů, vlhkého sena a bílého pepře. Kintsugi je úžasný doutník, který si zamilujete.

Kusů v balení: 24 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 127 mm x 20 mm
Velikost prstýnku: 50
Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Kintsugi

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  5.160 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Toro

Země původu

Honduras

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Project 40 Robusto 24 kusů
Alec Bradley Project 40 Robusto 24 kusů
Cena:  3.840 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Medalist Robusto 24 kusů
Alec Bradley Medalist Robusto 24 kusů
Cena:  3.960 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Coyol Robusto 24 kusů
Alec Bradley Coyol Robusto 24 kusů
Cena:  4.392 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz