kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Black Market Esteli Robusto 1kus

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Jednou z nejpopulárnějších a nutno říci i nejstylovějších sérií v nabídce značky Alec Bradley je Black Market. Oblíbené doutníky jsou balené v krásné dřevěné krabici opatřené tématickým nápisem a motivy. Tyto doutníky získaly řadu významných ocenění a tak není s podivem, že výrobce přichází na trh s jejich novou verzí, která má podtitul “Esteli”. Blac Market Esteli jsou vyrobené v továrně Plasencia v Nikaragui (oblast Estelí), krycí list pochází z Nikaragui, vazací list je tvořen kombinací tabákových rostlin pěstovaných v Hondurasu a Nikaragui a konečně náplň je tvořená opět Nikaragujským tabákem.

První pohled na tělo doutníku nás nenechá na pochybách, že tento kousek patří mezi světovou špičku. Krycí list je pěkně hedvábný, olejnatý, spíše v tmavě hnědém odstínu. Před zapálením náš osloví vůně venkova, čerstvého hnoje a vlhkého sena. Později při kouření si užijeme celé spektrum chutí a vůní v čele s nasládlými rozinkami a mléčnou čokoládou. Nechybí však ani drsnější tóny černého pepře, tabáku a černé kávy. Jedná se o středně silný doutník, který se může pochlubit perfektním hořením, poctivě hustým, mléčným dýmem a dokonalým zpracováním. Black Market Esteli se opravdu povedl.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 133 mm x 20,6 mm
Velikost prstýnku: 52

Země: Honduras a Nikaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Black Market Esteli

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  188 Kč  vč.DPH

Země původu

Honduras

Formát doutníku

Robusto

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Kristoff Vengeance Perfecto 1 kus
Kristoff Vengeance Perfecto 1 kus
Cena:  179 Kč  vč.DPH
Partagas Maduro No.2 1 kus
Partagas Maduro No.2 1 kus
Cena:  447 Kč  vč.DPH
H. Upmann Coronas Major Tuba 1 kus
H. Upmann Coronas Major Tuba 1 kus
Cena:  235 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz