kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

My Father Le Bijou Box Pressed Torpedo 1 kus

Doutníky My Father Le Bijou jsou ručně balené doutníky pocházející z Nicaragui, jejich autor Don Pepin Garcia je uvedl na trh jako poctu svému otci, který se narodil v roce 1922. Výraz Le Bijou pochází z francouzštiny a v překladu znamená "šperk". Obalené krycím listem "Pelo de Oro", který je velmi obtížné pěstovat, náplň je tvořená kvalitním tabákem pěstovaným v oblasti Estelí v Nicaragui.

My Father Le Bijou Box Pressed Torpedo je nejnovějším přírůstkem do řady Le Bijou a dá se říci také tím nejlepším, co celý sortiment tohoto legendárního výrobce prémiových doutníků nabízí. Doutník byl představen v roce 2015 na prestižním veletrhu IPCPR v New Orleans. Na první pohled krásný doutník s pestrobarevným prstýnkem a stužkou na patě zabraňující popraskání krycího listu v tomto místě. Hranatý box pressed tvar není u formátu torpedo tak obvyklý, zde vypadá velmi efektně, originálně a precizně. Povrch je krásně sametový, protkaný hladkými žilkami. Krycí list je čokoládově hnědý s jemným žíháním. Před zapálením doutník sladce voní po třešních a melase s tóny čerstvě nařezaného dřeva. Na jazyku jsou patrné jemně štiplavé poznámky orientálního koření a cedru. Po zapálení doutník nechá vyniknout štiplavým tónům černého pepře, hořké čokolády a čerstvě mleté kávy. Doutník se může pyšnit perfektním hořením, zanechává po sobě pevný šedý popel. Le Bijou Box Pressed Torpedo je bezesporu jedním z nejlepších, cenově dostupných doutníků, které lze v současné době na trhu zakoupit. Je komplexní, plný a chuťově výrazný.

Absolutní vítěz - po doutníku Flor de Las Antilas Toro získala značka Myfathercigars další obrovský úspěch a to vítězství v roce 2015. Ano, je to tento doutník Le Bijou Box Pressed Torpedo, časopis Cigar Aficionado a neskutečných 97 bodů - vítěz TOP 25 a nejlepší doutník roku 2015.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 156 mm x 22 mm
Velikost prstýnku: 52

Země: Nicaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Torpedo

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: My Father Le Bijou

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  368 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Churchill

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Sanctum Gordo 1 kus
Alec Bradley Sanctum Gordo 1 kus
Cena:  236 Kč  vč.DPH
La Flor Dominicana Chisel Selection Sampler
La Flor Dominicana Chisel Selection Sampler
Cena:  1.365 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Gatekeeper Corona 1 kus
Alec Bradley Gatekeeper Corona 1 kus
Cena:  185 Kč  vč.DPH
Doutníkové zápalky Alec Bradley
Doutníkové zápalky Alec Bradley
Cena:  45 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz