kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

My Father La Opulencia Robusto 1 kus

Doutníky My Father patří mezi absolutní světovou špičku, jedná se o nejlepší doutníky z produkce rodiny Gargia přímo z rukou otce Don Jose Pepin Garcii a jeho syna Jaimiho. Doutníky jsou vyráběny továrnou My Father v Nicaragui v tabákové oblasti Estelí. Jedná se o plné, ručně balené doutníky obalené krycím listem "Ecuadorian Habano Rosado/Criollo".

Další doutník, který výrobce zařadil do své, dnes již klasické, řady My Father má název La Opulencia (v překladu "Bohatství"). Název není náhodný, přesně vystihuje to, jaký tento doutník je. Ohromí vás výrazným aroma a plnou chutí. Jako novinka byla tato řada představena v roce 2017 na prestižním veletrhu IPCPR v Americe. Dle slov výrobce je tento doutník svým charakterem něco mezi řadou My Father a Le Bijou. Originální mix surovin použitých k jeho výrobě tvoří náplň z tabákových listů Nicaraguan Corojo, Criollo a Habano v kombinaci s nasládlým a pikantním vazacím listem Nicaraguan Criollo a Corojo a tmavým krycím listem Mexican Rosado Oscuro. Výsledem je opravdu výrazný chuťový profil.

U doutníků této značky jsme zvyklí na perfektní prezentaci. Řada La Opulencia není výjimkou. Doutník je v dnes velmi oblíbeném formátu "box pressed" s oblejšími hranami. Pata je ovinuta stylovou zelenou stužkou, prstýnek je vysoký v barvách řady My Father, ve spodní části dělený a opatřený okrasným nápisem "La Opulencia". Při prvním přivonění je cítit vůně hořké čokolády a pravé kůže. Později se při kouření přidávají nasládlé tóny kakaa a skořice se štiplavými poznámkami pepře či orientálního koření. Hoření je perfektní a bezproblémové. Tyto doutníky si snadno zamilujete a rozhodně stojí za ochutnání.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 127 mm x 20 mm
Velikost prstýnku: 50
Země: Nikaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: La Opulencia

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  317 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Toro

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Gatekeeper Corona 1 kus
Alec Bradley Gatekeeper Corona 1 kus
Cena:  185 Kč  vč.DPH
Doutníkové zápalky Alec Bradley
Doutníkové zápalky Alec Bradley
Cena:  45 Kč  vč.DPH
Kristoff Kristania Maduro Gordo 1 kus
Kristoff Kristania Maduro Gordo 1 kus
Cena:  147 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz