kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

La Promesa Petit Robusto 20 kusů

Doutníky My Father patří mezi absolutní světovou špičku, jedná se o nejlepší doutníky z produkce rodiny Gargia přímo z rukou otce Don Jose Pepin Garcii a jeho syna Jaimiho. Doutníky jsou vyráběny továrnou My Father v Nicaragui v tabákové oblasti Estelí. Jedná se o plné, ručně balené doutníky obalené krycím listem "Ecuadorian Habano Rosado/Criollo".

Většina doutníků má za sebou nějaké příběh a ne jinak je tomu i u této novinky, kterou představila firmy My Father na veletrhu IPCPR 2019. V roce 2001, když zakladatel značky José "Pepín" García odešel sám z Kuby, slíbil své rodině, že její odkaz bude šířit dál a s výrobou ručně balených doutníků, kterou se rodina po generace zabývala, bude pokračovat i novém působišti v Nikaragui. Dnes patří jeho firma My Father mezi nejúspěšnější výrobce prémiových doutníků na světě, disponuje vlastní továrnou a honosným sídlem v Americkém Miami. Název La Promesa znamená v překladu “slib”, který dal Pepín své rodině a po téměř 18 letech jej beze zbytku splnil.

K výrobě krycího listu zde byl použit jeden z nejvíce používaných tabáků tzv. Ecuadorian Habano. Náplň doutníku a vázací list pocházejí z Nikaragui. Povrch těla doutníku je sametově hladký a olejnatý, opatřený nádherným, vysokým prstýnkem s ornamentálními vzory a růžovou stužkou na jeho patě. Doutník má tmavší hnědou barvu v odstínu espressa. Krátce po zapálení nás doutník překvapí svou jemností s perfektně vyváženou chutí čerstvě pražené kávy a oříšků. Chuť je velmi decentní a krémová. V pozdějších fázích se dostavují nevtíravé poznámky černého pepře, zemitosti a pravé kůže. Vynikající doutník, který si vychutnáte v jakoukoliv denní dobu, velmi jemný chuťový profil a perfektní zpracování z něj dělají horkého favorita na první pozice v žebříčku bestsellerů.

Kusů v balení: 20 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 114 mm x 19,8 mm
Velikost prstýnku: 50

Země: Nikaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Petit Robusto

Kategorie: La Promesa

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  4.980 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Robusto

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Tabacos Baez SF Corona 20 kusů
Tabacos Baez SF Corona 20 kusů
Cena:  2.060 Kč  vč.DPH
La Flor Dominicana 1994 Conga 20 kusů
La Flor Dominicana 1994 Conga 20 kusů
Cena:  3.520 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz