kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

La Mission 1959 Robusto 1 kus

Doutníky La Mission se hned po uvedení na trh postaraly o pořádný rozruch. Co jiného by se dalo čekat od kuřiva, jehož tvůrcem je dnes již legendární Pete Johnson. Byly představeny v roce 2015 na veletrhu IPCPR (The International Premium Cigar & Pipe Retailers Association), který patří mezi největší akce na nichž výrobci představují novinky ze svého sortimentu. Inspirací pro vznik těchto doutníků byla vášeň jejich tvůrce k vínu. Jejich název La Mission je odvozen od legendárního ročníku vína Chateau La Mission Haut-Brion, které je považováno za jedno nejlepších červených vín.

Doutník je obalen krycím listem San Andres, které jeho povrchu dodává čokoládově hnědou barvu. Při bližším prozkoumání si lze povšimnout tmavého mramorování a lehce olejnatého povlaku. Doutník je ve formátu box-press, který je dnes velmi oblíbený a vyhledávaný. Na jeho hlavě najdeme takzvaný pigtail (prasečí ocásek). Po zapálení nás doutník osloví příjemnou kombinací vůně štiplavého cedru, tmavé čokolády a vlhké hlíny. Později lze rozpoznat poznámky černého pepře a citrusů. Doutníky La Mission získali vyšší hodnocení prakticky ve všech médiích a hodnoceních doutníkových nadšenců. Určitě je vyzkoušejte, nebudete litovat.

Kusů v balení: 18 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 127 mm x 20 mm
Velikost prstýnku: 50
Země: Nicaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: La Mission

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  208 Kč  vč.DPH

Země původu

Nikaragua

Formát doutníku

Toro

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Don Pepin Black 1979 1 kus
Don Pepin Black 1979 1 kus
Cena:  236 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Kintsugi Robusto 1kus
Alec Bradley Kintsugi Robusto 1kus
Cena:  215 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz