kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

La Flor Dominicana Double Ligero DL-700 Maduro 20 kusů

Značka La Flor Dominicana (Dominikánská květina) patří mezi nejznámější a bezesporu i nejúspěšnější výrobce nekubánských prémiových doutníků na světě. Továrna La Flor Dominicana byla založena v roce 1996 v Santiagu v Dominikánské republice. Zakladatelem a majitelem firmy je výrobce doutníků Litto Gomez Diez, který byl časopisem Cigar Aficionado označen za jednoho z nejinovativněji myslícího tvůrce prémiového kuřiva. Továrna s přilehlými plantážemi zajišťuje vlastními silami celý proces výroby a v dnešní době se může pochlubit produkcí více jak 4 milionů prémiových doutníků ročně. Doutníky La Flor Dominicana se mohou pyšnit mnoha významnými oceněními, mezi největší úspěchy patří 2.místo v žebříčku TOP25 časopisu Cifar Aficionado v roce 2006, které získal doutník Coronado by La Flor Double Corona.

Doutníky La Flor Dominicana Double Ligero Maduro byly uvedeny na trh v roce 2003, jsou baleny do hedvábného krycího listu Ecuadorian Sumatra, jehož povrch je krásně lesklý, tmavý s olejnatou patinou. Silné a komplexní doutníky s bohatou chutí a silným dýmem. Před zapálením voní doutník po hořké čokoládě a koření. Z počátku kouření převládá silná a výrazně zemitá chuť s tóny hořké čokolády a koření. Později jsou patrné i tóny lékořice, anýzu či karamelu. Okouzlující doutník dostupný i v krycím listu natural. Ve velikosti Chisel krásných 92 bodů v nejprestižnějším zámořském časopisu Cigar Aficionado.

Kusů v balení: 20 (dřevěná krabce)
Délka x průměr: 165 mm x 26 mm
Velikost prstýnku: 60

Země: Dominikánská republika
Výroba: Ruční balení
Tvar: Toro

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: La Flor Double Ligero

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  3.780 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Petit Robusto

Země původu

Dominikánská rep.

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

La Flor Dominicana 1994 Rumba 20 kusů
La Flor Dominicana 1994 Rumba 20 kusů
Cena:  3.640 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz