kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

La Flor Dominicana Air Bender Matatan Maduro 1 kus

Značka La Flor Dominicana (Dominikánská květina) patří mezi nejznámější a bezesporu i nejúspěšnější výrobce nekubánských prémiových doutníků na světě. Továrna La Flor Dominicana byla založena v roce 1996 v Santiagu v Dominikánské republice. Zakladatelem a majitelem firmy je výrobce doutníků Litto Gomez Diez, který byl časopisem Cigar Aficionado označen za jednoho z nejinovativněji myslícího tvůrce prémiového kuřiva. Továrna s přilehlými plantážemi zajišťuje vlastními silami celý proces výroby a v dnešní době se může pochlubit produkcí více jak 4 milionů prémiových doutníků ročně. Doutníky La Flor Dominicana se mohou pyšnit mnoha významnými oceněními, mezi největší úspěchy patří 2.místo v žebříčku TOP25 časopisu Cifar Aficionado v roce 2006, které získal doutník Coronado by La Flor Double Corona.

Jeden z nejoblíbenějších doutníků značky La Flor v tmavém provedení maduro, balený do krycího listu Brazilian Habano. Na první pohled krásný doutník v temné, červenohnědé barvě. Povrch krycího listu zdobí pár menších žilek, je hladký a mastný na dotek, typické maduro. Náplň i vázací list doutníku jsou z pečlivě vybraných listů tabákových rostlin pěstovaných na plantážích v Dominikánské republice. K výrobě doutníku jsou použity jen prvotřídní suroviny, jednotlivé listy jsou tříděny dle přísných kritérií a posléze zpracovány na rodinné farmě La Canela.

Při letmém přivonění je cítit aroma venkova, zejména potom sena, švestek a čerstvě posečené trávy. Po zapálení doutník perfektně hoří a udržuje si pevný, světle šedý popel. Air Bender Maduro zpočátku nabídne sladkou, travnatou a jemně peprnou, pikantní příchuť. Později je chuťový profil doplněn poznámkami kávy a tropického dřeva. Doutník si po celou dobu kouření udržuje pikantní chuť, je intenzivní a výrazný. Ideální v kombinaci s hořkými destiláty či silnější kávou. Určitě jej vyzkoušejte!

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná fólie)
Délka x průměr: 127 mm x 20 mm
Velikost prstýnku: 50

Země: Dominikánská republika
Výroba: Ruční balení
Tvar: Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: La Flor Air Bender

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  143 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Toro

Země původu

Dominikánská rep.

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Flor de Oliva Maduro Robusto 25 kusů
Flor de Oliva Maduro Robusto 25 kusů
Cena:  2.500 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz