kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

L Atelier Lat52 15 kusů

Pete Johnson je ve světě doutníků známé jméno, tento inovátor a tvůrce originálních značek si získal popularitu díky vysoce hodnoceným doutníkům Ambos Mundos či Tatuaje, které produkuje ve spolupráci s legendou doutníkového průmyslu Don Pepinem Garciou. Doutníky L'Atelier jsou žhavou novinkou, které rovněž vznikla ve spolupráci těchto dvou úspěšných tvůrců. Není tedy žádným překvapením, že ihned v prvních recenzích byly tyto doutníky vyneseny takřka do hvězdného nebe a svým hodnocením se zařadili mezi absolutní světovou špičku. Doutníky L'atelier Lat52 získaly v prestižním časopise Cigar Insider 52 bodů a L'atelier Lat56 dokonce 54 bodů.

Doutníky L Atelier Lat52 jsou baleny do nového krycího listu Sancti Spiritus, jedná se o kombinaci tabákových rostlin Criollo a Pelo de Oro. L'atelier jsou komplexní, středně plné doutníky, s podmanivou chutí a vůní. Doutník se ihned po zapálení rozvíjí do květnatých vůní s tóny pravé kůže a koření, později je lehce nasládlý, s ořechovou příchutí. Doutníky L'atelier patří mezi jedny z nejoriginálnějších a nejzajímavějších značek na trhu, určitě stojí za vyzkoušení. Ve velikosti Lat56 v roce 2013 neuvěřitelných 94 bodů a 12. místo TOP 25 nejlepších doutníků roku časopisu Cigar Aficionado.

Kusů v balení: 15 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 121 mm x 20,64 mm
Velikost prstýnku: 52

Země: Nikaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Laguito No 4

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: L Atelier

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  3.120 Kč  vč.DPH

Země původu

Nikaragua

Formát doutníku

Petit Robusto

Další obrázky

zvětšit
zvětšit

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

La Flor Dominicana Suave Maceo Tubos 10 kusů
La Flor Dominicana Suave Maceo Tubos 10 kusů
Cena:  1.790 Kč  vč.DPH
Tatuaje Noellas 25 kusů
Tatuaje Noellas 25 kusů
Cena:  5.375 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz