kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Kristoff Corojo Churchill 20 kusů

Doutníky Kristoff, které uvedl na trh v roce 2004 obchodník Glen Case, patří dnes mezi nejrychleji rostoucích značku v doutníkovém průmyslu. Shromáždili jsme ty nejlepší mistrovské odborníky s generacemi zkušeností s výrobou kubánských doutníků, abychom vytvořili excelentní doutníky vynikající chuti, říká tvůrce a zakladatel značky. Pro výrobu těchto doutníků jsou používány pouze vysoce kvalitní, dvakrát či třikrát fermentované tabákové listy z celého světa, které jsou posléze nakombinovány tak, aby vytvořili doutník, jenž je schopen uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Prakticky každá řada doutníků Kristoff získala ihned po svém uvedení na trh vysoké hodnocení v prestižních médiích. Skvělá hodnocení nad 90% v magazínech Cigar Aficionado, Smoke či Cigar Snob nejsou výjimkou. Přesto, že se jedná o prémiové, ručně balené, vlhké doutníky, je jejich cena na trhu velmi příznivá a po právu je můžeme řadit mezi doutníky s vůbec nejlepším poměrem ceny a kvality. Většina doutníků je lehkých až středně silných, jsou tedy ideální jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé milovníky prémiového kuřiva.

Tento doutník si oblíbí především fandové Nikaragujského tabáku. Krycí list je zde tvořen tabákem Nicaraguan Corojo Habano, plnivo Nicaraguan Habano a Dominican Habano a vázací list Nicaraguan Habano. Obal doutníku má hnědou barvu v odstínu mléčné čokolády s jemným mramorováním na povrchu. Na dotek je mastný a poctivě olejnatý. Středně silný doutník nabízí velmi příjemnou paletu chutí a vůní, především nás osloví tóny pražených oříšků, muškátu a sladké papriky. Vynikající doutník smetanově jemné chuti získal skvělé 11. místo v hodnocení nejlepších doutníků světa magazínu Cigar Aficionado roku 2015 a obdržel fantastických 93 bodů ze 100.

Kusů v balení: 20 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 178 mm x 20 mm
Velikost prstýnku: 50
Země: Dominikánská republika
Výroba: Ruční balení
Tvar: Churchill

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Kristoff Original

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  3.220 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Robusto

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Kristoff Maduro Matador Toro 1 kus
Kristoff Maduro Matador Toro 1 kus
Cena:  174 Kč  vč.DPH
Kristoff GC Series Gordo 1 kus
Kristoff GC Series Gordo 1 kus
Cena:  171 Kč  vč.DPH
Kristoff Connecticut Matador Toro 20 kusů
Kristoff Connecticut Matador Toro 20 kusů
Cena:  3.220 Kč  vč.DPH
Kristoff Sumatra Matador Toro 20 kusů
Kristoff Sumatra Matador Toro 20 kusů
Cena:  3.220 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz