kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Flor De Las Antillas Maduro Corona 1 kus

Doutníky Flor De Las Antillas v překladu doslova květy z Antil, tedy oblasti souostroví do které spadá i největší ostrov Kuba, vzdávají hold právě této zemi. Doutníky jsou baleny v Nikaragui pod záštitou firmy My Father Cigars S.A., kterou vlastní slavná rodina Garcia původně pocházející z Kuby. Doutníky mají nádherné, tradiční prstýnky a skvostné ozdobné prvky na krabicích.

Relativně nové doutníky Flor de las Antillas si velmi rychle získaly na trhu mnoho příznivců, zejména poté co verze ve velikosti Toro vyhrála prestižní soutěž časopisu Cigar Aficionado v roce 2012. O pár let později uvádí výrobce na trh jeho “tmavou” variantu Flor de las Antillas Maduro. Tyto doutníky mají prakticky stejnou náplň a vazací list jako původní varianta, rozdíl je v krycím listu, který doutník obaluje. Zde se jedná o tmavý list Habano sun grown Oscuro. Tabákové rostliny použité k výrobě doutníků Flor de las Antillas jsou pěstované na privátních plantážích La Estrella, La Bonita 1 a Las Marias, které jsou součástí rodinné farmy Garcia.

Maduro má podobné balení jako původní varianta, stejné jsou prstýnky a motivy krabice. Navíc je zde červený pásek s nápisem Maduro pod prstýnkem a rovněž nálepka na krabici. Vizuální zpracování je krásné a lákavé, Flor de las Antillas doslova lahodí oku, působí tak trochu renesančním stylem. Krycí list je v temné barvě hořké čokolády, přesně jako bychom od Maduro verze očekávali. Na povrchu je pěkně olejnatý a mastný, má výraznou vůni po pražených kávových zrnkách, s tóny cedru a kakaového prášku. Při kouření nás rovněž osloví vůně vlhké hlíny a podmanivé poznámky čokolády, tropického dřeva a silné kávy. Doutníky jsou v takzvaném box-pressed formátu, zde však jen s velmi lehce hranatým průřezem. Jedná se o středně silný, lehce zapamatovatelný doutník s příjemným chuťovým profilem a dostupnou cenou.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 140 mm x 16 mm
Velikost prstýnku: 42
Země: Nikaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Corona

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Flor De Las Antillas

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  230 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Robusto

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Vegueros Tapados 4 kusy
Vegueros Tapados 4 kusy
Cena:  868 Kč  vč.DPH
Don Pepin Black 2001 Toro Gordo 1 kus
Don Pepin Black 2001 Toro Gordo 1 kus
Cena:  280 Kč  vč.DPH
Vegueros Mananitas 4 kusy
Vegueros Mananitas 4 kusy
Cena:  780 Kč  vč.DPH
Kristoff Ligero Criollo Churchill 1 kus
Kristoff Ligero Criollo Churchill 1 kus
Cena:  165 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz