kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Texas Lancero 10 kusů

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

V Texasu je vše velké, to je populární tvrzení, které znají všichni Texasané a kterým se nechali inspirovat ve firmě Alec Bradley při tvorbě tohoto doutníku. Texas Lancero je opravdu robustní a dlouhý doutník s prstýnkem 70 a délkou 7 palců. Je určen pro náročné zákazníky a ty, kteří mají rádi opravdu “dlouhý kouř”. Hlava doutníku je opatřena takzvaným pigtailem (prasečí ocásek), prstýnek je vysoký a krásně zdobený s výrazným nápisem Texas Lancero na přední části. Design prstýnku je v Texaském stylu s kovbojskými hvězdami a ornamenty. Krabice je stylová, povrch v přírodním, surovém vzhledu. Na horním víku je velká číslice 70 (velikost prstýnku) a název doutníku s logem firmy.

Vzhled tohoto doutníku je impozantní. Každého ihned ohromí jeho velikost, krásné rovné tělo zakončené stylovým pigtailem. Povrch je hedvábně hladký, lehce olejnatý s minimem žilek v barvě mléčné čokolády. Hoření je naprosto bezproblémové, s produkcí opravdu hustého, mléčného dýmu a tmavě šedého popela. První fázi kouření dominuje zemitá chuť s poznámkami černého pepře a pravé kůže. Díky pepři je doutník lehce štiplavý a pikantní, ale jen tak akorát. Později je k ryze těžkým tónům přidají i lehčí poznámky citrusů, pražených oříšků a cedrového dřeva. Chcete si užít opravdu dlouhý a kvalitní kouř? Pak Texas Lancero je tou pravou volbou, tento doutník vás nadchne a překvapí svým osobitým charakterem.

Kusů v balení: 10 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 178 mm x 28 mm
Velikost prstýnku: 70

Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Gordo

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Texas Lancero

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  2.570 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Churchill

Země původu

Honduras

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Black Market Gordo 24 kusů
Alec Bradley Black Market Gordo 24 kusů
Cena:  5.256 Kč  vč.DPH
La Antiguedad Toro 20 kusů
La Antiguedad Toro 20 kusů
Cena:  5.160 Kč  vč.DPH
Don Pepin Black 1979 20 kusů
Don Pepin Black 1979 20 kusů
Cena:  4.720 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz