kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Prensado Robusto 1kus

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Představujeme vám doutník Alec Bradley Prensado vyrobený v továrně Raices Cubanas v Hondurasu. Pro jeho náplň jsou použity směsi tabáku Nicaraguan, Honduran a Trojos. Jako krycí list potom tabákové listy Honduran Trojes Corojo 2006, jenž dávají doutníku tmavě hnědý, hladký povrch. Doutníky Prensado ohromí na první pohled perfektním zpracováním.

Alec Bradley Prensado má velmi hustý, mléčný dým plný rozmanitých vůní. Kombinace Honduraských a Nikaragujských tabáků přináší nezaměnitelné tóny kůže, pražené kávy, čokolády, koření a špetky sladké papriky. Je velmi aromatický a jeho pokouření je opravdovým zážitkem. Ve velikosti Churchill s počtem 96 bodů absolutní vítěz TOP 25 roku 2011 v časopise Cigar Aficionado. Pokud patříte mezi opravdové gurmány a milovníky doutníků pak si Prensado nesmíte nechat ujít, je to opravdová perla mezi doutníky.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 127 mm x 19,8 mm
Velikost prstýnku: 50

Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Prensado

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  199 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Robusto

Země původu

Honduras

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Kristoff Vengeance Perfecto 1 kus
Kristoff Vengeance Perfecto 1 kus
Cena:  179 Kč  vč.DPH
Partagas Maduro No.2 1 kus
Partagas Maduro No.2 1 kus
Cena:  447 Kč  vč.DPH
Alec Bradley The Lineage Gordo 1 kus
Alec Bradley The Lineage Gordo 1 kus
Cena:  213 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz