kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Prensado Lost Art Double Toro 1 kus

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Nová edice dnes již slavné řady doutníků Prensado, které získaly po celém světě stovky významných ocenění. Dle slov zakladatele firmy Alana Rubina jsou v dnešním světě již téměř všechny výrobky vyráběny na strojích a za pomoci počítačů. U prémiových doutníků to však neplatí, ty si stále zachovávají svůj tradiční způsob poctivě ruční výroby. Proto nová edice Prensado nese název Lost art (ztracené umění) jako oslava tohoto poctivého řemesla.

Krycí list, který obaluje tělo doutníku je tvořen tabákovými listy z rostlin pěstovaných v Nikaragui. Vazací list a plnivo je potom tvořeno mixem tabáku z Nikaragui a Hondurasu. Již první pohled nás nenechá na pochybách, že tohle je Prensado. Doutník ve formátu box-pressed je perfektně ubalený, tělo je pěkně hladké a sametové na dotek, v barvě mléčné čokolády. Na první přivonění je cítit špetka černého vína a notná dávka zemitosti. Po zapálení nás uvítá jemný dotek černého pepře, krémovosti a pečených toastů, příjemné jsou také nasládlé tóny čokolády, skořice a pekanových ořechů. Ke konci kouření se o slovo přihlásí pikantní poznámky černého pepře. Prensado Lost art jsou středně silné doutníky, které dělají čest svému jménu. Perfektní provedení, vyvážené chuť a příjemné aroma vás jistě osloví.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná fólie)
Délka x průměr: 152 mm x 25 mm
Velikost prstýnku: 60

Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Double Toro

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Prensado

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  212 Kč  vč.DPH

Země původu

Honduras

Formát doutníku

Toro

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Connecticut Gordo 1 kus
Alec Bradley Connecticut Gordo 1 kus
Cena:  198 Kč  vč.DPH
Flor De Las Antillas Toro 1 kus
Flor De Las Antillas Toro 1 kus
Cena:  230 Kč  vč.DPH
Kristoff GC Series Robusto 1 kus
Kristoff GC Series Robusto 1 kus
Cena:  170 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz