kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Prensado Churchill 24 kusů

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Představujeme vám doutník Alec Bradley Prensado vyrobený v továrně Raices Cubanas v Hondurasu. Pro jeho náplň jsou použity směsi tabáku Nicaraguan, Honduran a Trojos. Jako krycí list potom tabákové listy Honduran Trojes Corojo 2006, jenž dávají doutníku tmavě hnědý, hladký povrch. Doutníky Prensado ohromí na první pohled perfektním zpracováním.

Alec Bradley Prensado má velmi hustý, mléčný dým plný rozmanitých vůní. Kombinace Honduraských a Nikaragujských tabáků přináší nezaměnitelné tóny kůže, pražené kávy, čokolády, koření a špetky sladké papriky. Je velmi aromatický a jeho pokouření je opravdovým zážitkem. Absolutní vítěz - doutník Alec Bradley Prensado Churchill získal v časopise Cigar Aficionado neskutečných 96 bodů a stal se nejlepším doutníkem roku 2011. Pokud patříte mezi opravdové gurmány a milovníky doutníků pak si Prensado nesmíte nechat ujít, je to opravdová perla mezi doutníky.

Kusů v balení: 24 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 178 mm x 19 mm
Velikost prstýnku: 48

Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Churchill

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Prensado

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  5.304 Kč  vč.DPH

Země původu

Honduras

Formát doutníku

Churchill

Další obrázky

zvětšit
zvětšit

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Texas Lancero 1 kus
Alec Bradley Texas Lancero 1 kus
Cena:  257 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz