kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Fine and Rare 2019 1kus

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Alec Bradley Fine and Rare je jak i vysoká cena napovídá naprosto výjimečný a raritní doutník. Rozhodně není určen pro běžné denní kouření, ale spíše na opravdu speciální příležitosti. Tyto doutníky patří do přísně limitované edice, vycházející každý rok ve velmi omezeném množství. Jsou vyrobeny z 10-ti různých směsí tabáku, což je dělá něčím ojedinělým a výjimečným. Každá série těchto doutníků má unikátní označení, na prstýnku najdete datum balení, jméno baliče i vedoucího, který na výrobu daného kusu dohlížel. Také je na něm uvedeno jméno továrny, vlastnoruční podpis majitele firmy Alec Bradley Alana Rubina i víceprezidenta Ralpha Montero a počet kusů vyrobených v daném období. Tento absolutně dokonalý kousek prémiového kuřiva je zástupcem středně silných doutníků, mnoha chutí a vůní, jejichž nositelem je 10 druhů tabáků z nichž jsou vyrobeny. Smetanově mléčná chuť s poznámkami skořice, vanilky, čerstvě upečeného chleba, pepře či burských oříšků ve vás zanechají nezapomenutelný zážitek při kouření tohoto unikátního kousku.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 158 mm x 22 mm
Velikost prstýnku: 54
Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Toro

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Doutníky s vadou

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  555 Kč   vč.DPH 
Po slevě: 389 Kč  vč. DPH
Ušetříte: 30% z ceny

Formát doutníku

Toro

Země původu

Honduras

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Black Market Gordo 1kus
Alec Bradley Black Market Gordo 1kus
Cena:  219 Kč  vč.DPH
Zvlhčovač obdélník černý dlouhý
Zvlhčovač obdélník černý dlouhý
Cena:  290 Kč   vč.DPH 
Po slevě: 145 Kč  vč. DPH
Ušetříte: 50% z ceny
Quintero Favoritos 5 kusů
Quintero Favoritos 5 kusů
Cena:  675 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz