kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Coyol Double Churchill 1 kus

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Doutníky Alec Bradley Coyol jsou relativně nové doutníky z kuchyně této oblíbené značky. V honduraské oblasti El Paraíso v místě zvaném Trojes je malá plantáž s názvem Coyol rodící tabákové rostliny, které dávají doutníkům velmi specifickou chuť a vůni. Právě tabák z této plantáže je použit k výrobě doutníků, které jsou po této plantáži pojmenovány. Jedná se o středně silné doutníky zemité chutě a vůně s poznámkami cedru, oříšků, sladkých třešní a černého pepře. Komplexní doutníky, které svým profilem rozhodně patří k těm, které si snadno zapamatujete. Skvělé hodnocení dosáhla celá řada Coyol v prestižním magazínu Cigar Insider. Double Churchill 90 bodů, Robusto 87 bodů. Vyzkoušejte Alec Bradley Coyol, rozhodně nebudete litovat.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 178 mm x 24 mm
Velikost prstýnku: 58

Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Double Churchill

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Coyol

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  205 Kč  vč.DPH

Země původu

Honduras

Formát doutníku

Double Churchill

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Gatekeeper Robusto 1 kus
Alec Bradley Gatekeeper Robusto 1 kus
Cena:  210 Kč  vč.DPH
Romeo y Julieta Mille Fleurs 10 kusů
Romeo y Julieta Mille Fleurs 10 kusů
Cena:  1.960 Kč  vč.DPH
Kristoff Corojo Matador Toro 1 kus
Kristoff Corojo Matador Toro 1 kus
Cena:  161 Kč  vč.DPH
Tabacos Baez SF Robusto 20 kusů
Tabacos Baez SF Robusto 20 kusů
Cena:  2.060 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz