kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley Black Market Perfecto 10 kusů

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

Alec Bradley Black Market patří bez nadsázky mezi nestylovější prémiové doutníky na trhu. Jsou baleny v dřevěné, bytelné krabici opatřené v interiéru nápaditým štítkem se specifikací doutníků. Balení těchto doutníků je naprosto výjimečné, evokuje pocit, že jste dostali do rukou něco jedinečného, něco co lze jen velmi těžko sehnat třeba jen na černém trhu (od toho název Black Market). Ve velikosti robusto krásných 92 bodů v nejprestižnějším evropském doutníkovém magazínu Cigar Journal. Velmi vysoké hodnocení 91 bodů v prestižním magazínu Cigarfan.

Alec Bradley Black Market jsou výrazné doutníky, které produkují velké množství hustého, mléčného dýmu, příjemné, zemité vůně. Jedná se o středně plné doutníky plněné směsí tabáku Honduran Jamastran a Panamanian Sumatra. Krycí list z tabákových listů Nicaraguan Jalapa dodává doutníkům jemně nasládlou chuť s tóny koření a pepře a temnou barvu s decentní třpytivou patinou na povrchu. Alec Bradley Black Market je opravdu skvělé a výjimečné doutníky, které prostě musíte vyzkoušet.

Kusů v balení: 10 (dřevěná krabice)
Délka x průměr: 156 mm x 22 mm
Velikost prstýnku: 54

Země: Honduras
Výroba: Ruční balení
Tvar: Double Figurado

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley Black Market

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  2.380 Kč  vč.DPH

Země původu

Honduras

Formát doutníku

Churchill

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Prensado Churchill 1kus
Alec Bradley Prensado Churchill 1kus
Cena:  221 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Gatekeeper Corona 1 kus
Alec Bradley Gatekeeper Corona 1 kus
Cena:  185 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Gatekeeper Gordo 20 kusů
Alec Bradley Gatekeeper Gordo 20 kusů
Cena:  4.880 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz