kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

Alec Bradley American Sun Grown Churchill 1kus

Značka Alec Bradley patří k absolutní špičce ve světě prémiových doutníků. Jedním z hlavních cílů firmy je poskytnout kuřákům doutníků nezapomenutelný zážitek z kouření oblíbených doutníků. Firma byla založena v roce 1996 a její zakladatel Alec Rubin ji pojmenoval podle křestních jmen svých dvou synů Aleca a Bradleyho. Již mnoho let jsou doutníky Alec Bradley synonymem kvality a těch nejvyšší hodnocení v prestižních časopisech a mediích. Mezi historicky nejúspěšnější značky doutníků patří Alec Bradley Tempus (dnes již kultovní doutník) a především Alec Bradley Prensado, který byl dle prestižního časopisu Aficionado vyhlášen jako nejlepší prémiový doutník světa roku 2011. Jako výhradní dovozce nabízíme tyto doutníky v perfektní kvalitě dovezené přímo z továren v Hondurasu a Nikaragui.

American Sun Grown je druhým doutníkem v „americké“ sérii této značky. V roce 2011 Alec Bradley vydal Alec Bradley American Classic. American Classic je obalen vynikajícím honduraským krycím listem Connecticut-Shade a pyšní se velmi výraznou chutí a bohatou vůní. Později se objevily zprávy, že Alec Bradley plánuje druhý doutník této řady. Původně se tento doutník měl jmenovat American Heritage, ale nakonec byl vybrán název American Sun Grown podle krycího listu, kterým je obalen. Název „Americký“ může být pro spotřebitele trochu matoucí. Doutník nemá americký tabák, ale středoamerický tabák. American Sun Grown používá pro své pojivo a plnivo stejné tabákové listy jako verze American Classic. Liší se ale v krycím listu, zde je použitý krycí list Habano Sun Grown.

Povrch doutníku je hedvábně hladký v odstínu kávových zrn s lehkým načervenalým mramorováním. Na začátku kouření lze postřehnout kombinaci tónů čokolády, kávy, kůže a červeného pepře. Chuť není přehnaně sladká, je jen lehce nasládlá tak akorát. V pozdější fázi kouření se do popředí dostávají poznámky pepře a svěží tóny citrusů. Ke konci stále více převládá peprnost v kombinaci s červenou paprikou a příchutí kůže. Jedná se o vynikající doutník střední síly, vhodný jak pro začínající tak i pro pokročilé milovníky doutníků.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 178 mm x 19 mm
Velikost prstýnku: 48

Země: Nikaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Churchill

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: Alec Bradley American Sun Grown

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  174 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Churchill

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Montecristo Double Edmundo 3 kusy
Montecristo Double Edmundo 3 kusy
Cena:  1.740 Kč  vč.DPH
H. Upmann Magnum 46 Tubos 3 kusy
H. Upmann Magnum 46 Tubos 3 kusy
Cena:  1.394 Kč  vč.DPH
Kristoff Kristania Maduro Robusto 1 kus
Kristoff Kristania Maduro Robusto 1 kus
Cena:  138 Kč  vč.DPH
Alec Bradley Blind Faith Gordo 1 kus
Alec Bradley Blind Faith Gordo 1 kus
Cena:  226 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz