kategorie

Výběr podle výrobce:

informace

doutníkový rádce

My Father The Judge Grand Robusto 1 kus

Doutníky My Father patří mezi absolutní světovou špičku, jedná se o nejlepší doutníky z produkce rodiny Gargia přímo z rukou otce Don Jose Pepin Garcii a jeho syna Jaimiho. Doutníky jsou vyráběny továrnou My Father v Nicaragui v tabákové oblasti Estelí. Jedná se o plné, ručně balené doutníky obalené krycím listem "Ecuadorian Habano Rosado/Criollo".

Nový přírůstek do velmi úspěšné řady doutníků My Father s názvem The Judge byl vytvořen na počest dobrého přítele rodiny Garcia, právníka (The Judge v překladu “právník”). Balení je na rozdíl od původní řady My Father v kaštanově hnědých barvách a pod prstýnkem je proužek s nápisem The Judge. Na krabicích je vyobrazena krásná litografie z roku 1905 představující elegantně oblečeného muže v kabátu Viktoriánské éry kouřícího doutník. The Judge je o něco výraznější a silnější než původní klasická verze, obalený je krycím listem Sumatra Oscuro, plnivo je tvořeno tabákem Corojo & Criollo. Tabák pochází výhradně z rodinných plantáží La Bonita Two, El Pedrero a San Rafael.

Doutník na první pohled působí vyspěle a dominantně. Vysoký prstýnek je doplněný proužkem s nápisem The Judge a pata je stažená zlatou stužkou. Povrch krycího listu je hedvábně hladký s pár žilkami, doutník má tak trochu rustikální vzhled, čokoládovou barvu s decentním mramorováním. Již při prvním přivonění je jasné, že se jedná o velmi aromatický doutník, patrné jsou příjemné tóny kakaa, mandarinky, karamelu, koření a kávy. I po zapálení chuťový profil a vůně drží vysokou laťku, osloví nás podmanivá vůně orientálního koření, slaných arašídů, čokolády, preclíků, čerstvě upečeného chleba a štiplavého červeného pepře. Jedná se spíše o sladší doutník, v některých fázích vás doslova překvapí výraznou vůní čokolády s poznámkami pražených oříšků. The Judge je zkrátka skvělý doutník, dokonale vyvážený, komplexní a výrazný. Zkuste jej a nebudete litovat.

Kusů v balení: 1 (uzavíratelná folie)
Délka x průměr: 142 mm x 21.8 mm
Velikost prstýnku: 55
Země: Nicaragua
Výroba: Ruční balení
Tvar: Grand Robusto

Při nákupu jednotlivých doutníků je nutné koupit minimálně čtyři doutníky. Tento počet však může být tvořen doutníky libovolných značek a druhů.

Kategorie: My Father Cigars

Je skladem - odešleme do 3 dnů

Cena:  385 Kč  vč.DPH

Formát doutníku

Toro

Země původu

Nikaragua

Zákaznící k tomuto zboží objednávali také...

Alec Bradley Sanctum Gordo 1 kus
Alec Bradley Sanctum Gordo 1 kus
Cena:  236 Kč  vč.DPH
Alec Bradley The Lineage Gordo 1 kus
Alec Bradley The Lineage Gordo 1 kus
Cena:  213 Kč  vč.DPH
Plasencia Reserva Original Robusto 10 kusů
Plasencia Reserva Original Robusto 10 kusů
Cena:  1.950 Kč  vč.DPH
Romeo y Julieta Cedros de Luxe No.3 1 kus
Romeo y Julieta Cedros de Luxe No.3 1 kus
Cena:  280 Kč  vč.DPH

Přihlásit se

Zapomněli jste heslo?
Zaregistrujte se

Spojte se s námi

facebook ikonka
instagram ikonka
doutníky velkoobchod
jak balíme doutníky

Měna

Vyběr měny:

Partneři

Kouření zabíjí, přestaňte nyní
Jak přestat kouřit: www.koureni-zabiji.cz